Maule Majones?

 

Gjennom livet har jeg hatt noen litt merkelige preferanser i matveien…

 

Da jeg var lita kunne jeg maule sitron.

Jeg synes fortsatt det er veldig godt, men jeg bruker det mest på den måten at jeg presser ut safta og tilsetter den i vannet jeg drikker.

 

Majones kunne jeg også finne på å maule.

Jeg trykket majonesen ut av plasten eller tuba, og slikket av fingrene etterpå.

(Ikke særlig hygienisk, men godt var det!)

 

I dag kunne jeg nok ikke ha tenkt meg å spise majones på den måten, men det er godt på f. eks. salat med egg og reker.

 

Jeg “flottet” meg med dette til lunsj i dag:

 

Enten det dreier seg om majones, rømme eller ost…

…så vil jeg bare ha de fete variantene.

Ikke noen lettprodukter her, takk!

 

Skal jeg først ha noe som er fett, så skal det være godt!

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg