Da Junior og jeg spiste middag i dag…
…syntes jeg det smakte litt rart av de revne gulrøttene.
Det smakte ikke sånn friskt og syrlig av sitron som det pleier å gjøre.
(Jeg presser alltid litt fersk sitron over de revne gulrøttene.)
Junior: “Har du tatt olivenolje på gulrøtten’, mor?”
Jeg: “Nei, det har jeg da itte gjort…?
Døm smakar litt rart…
…men det spørs om det er for at døm har stått et par da’er i kjøleskapet…?”
Da jeg skulle rydde inn i oppvaskmaskina…
…la jeg merke til at skåla jeg hadde hatt gulrøttene i
var litt fettete…
Nå har det vel aldri vært så mye fett…
…verken i gulrøtter eller sitron…?
Jeg er veldig glad i olivenolje.
Den (nesten) daglige porsjonen med salat,
får alltid en real skvalp med olivenolje over seg.
Jeg gjør ofte flere ting på en gang når jeg er på kjøkkenet…
…eller i alle fall parallelt…
…når jeg først er i farta med fjølene…
Antagelig har de revne gulrøttene fått sin rause andel med olivenolje
i samma slengen som salaten fikk sin daglige dose…
Ingen god kombinasjon…
Det skal ikke gjentas…
Denne fikk jeg av den ene Oslo-kusinen min for noen måneder siden.
Den er veldig god som topping…
…riktignok i små mengder.
I dobbel forstand har jeg “brent meg” i å ta på for mye…
Men litt av denne…
…setter en veldig god spiss på salaten!
Gulrøttene skal heretter få spille duett med sitronen…
…slik de har hatt for vane…
lett å ta feil ,sitron hørtes bedre ut på gulrøtter ja
Absolutt!😉
Godt med grønnsaker, av og til, og sitron høres mer passende til gulrøtter. Men lett å gjøre feil med full fart 😊Kos med besøk da 😊
Ja, noen ganger går det litt for fort i svinga…😄