Hva jeg mener med det?
Jo…
Først hadde jeg glede av å planlegge hvordan jeg skulle lage denne “grønnsak-kreasjonen”, (bestående av spirede mungbønner, agurkskiver, soyabønner, brokkoli og frisk basilikum).
Så hadde jeg glede av å lage den!
Til slutt hadde jeg gleden av å spise den!!!
Så – da ble det mye Grønn Glede!!🥬🥦🥒🥦🥬
“Retten” smakte godt! Ganske sunn var den jo også!
(Tok på litt olivenolje og honning etter at jeg hadde tatt bildet!)
I videoen nederst i dette innlegget, kommer jeg med noen tanker vedrørende prognoser, antagelser og sannsynlighet!
Jeg er helt elendig i matematikk…
Jeg er også dårlig til å planlegge…
Noen ville vel ha kalt meg et vimsete, usystematisk rotehue…
…og kanskje med rette…(?)
Noe jeg imidlertid har vært veldig “flink” til gjennom livet…
…er å bekymre meg!
Tendensene til nesten alltid å ta “Alle sorger på forskudd”, har heldigvis dempet seg en del.
Hvis jeg skal bekymre meg om alt som kan komme til å skje, får jeg jo aldri en god dag…
…uavhengig av hva som faktisk virkelig skjer!
Jeg er så inderlig klar over…
…at til enhver tid opplever mange å befinne seg i en livssituasjon som gjør det svært vanskelig å tenke positivt.
Slik vil det alltid være. Men om en greier å finne små lysglimt midt oppe i alt som er tungt og leit, så får en sannsynligvis noen gode øyeblikk midt i alt det traurige.
Stilig…. og velsmakende…. perfekt <3
Veldig kreativ løsning av den grønne fargeutfordringen 🙂 God natt!
en herlige talerken ,grønt er skjønt ja helt klart