Går det an å lage loff av slikt?

 

Det var tanken som slo meg første gang jeg så denne oppskrifta:

 

30 gram mandelmel (fås blant annet kjøpt på Kiwi).

10 gram meierismør

1/2 ts. bakepulver

1 egg

En liten klype Himalayasalt

 

Smelt smøret. Pisk sammen egget.

Bland det våte og det tørre.

 

Hell blandinga i ei lita (eller to bittesmå) smurte ildfaste former.

Jeg brukte to miniatyrformer fra Søstrene Grene.

De er ca 9 cm i diameter, men jeg tror ikke de selger slike mer.

 

Stek ved 180 grader i 8-10 min.

(Prøv deg fram med din stekeovn.)

 

Har du microbølgeovn,

kan du helle all røra i et tekrus

og skru på full effekt i ca 90 sekunder.

 

Det ser ikke akkurat så veldig “loffaktig” ut…

 

Mini-loffene er ferdig stekt.

 

Dagens lunsj…(Fint skar det vara…)

 

Det var utrolig hvor mye loffene lignet på spralloffene

jeg brukte å lage i “Gamle Dager”.

 

Jeg delte dem i to og smurte på litt kremost av typen pepper.

 

Mmm…

 

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg