Tirsdag bakte jeg ni, store boller.
I oppskrifta sto det “Sunnere boller”.
Det er viktig!
Jeg brukte spelt i stedet for hvete, og halverte sukkermengden.
Dessuten brukte jeg økologisk rårørsukker.
Litt Fastelaven-tjuvstart er lov.
Ferske boller er jo så godt!
Tirsdag spiste jeg derfor to boller. (uten krem).
Onsdag spiste jeg to boller.
(tint i stekeovnen – gode som nye – uten krem.)
Det samme gjentok seg på torsdag…
Fredag spiste jeg bolle med krem på jobb…
Da jeg kom hjem “tok jeg meg en bolle”.(uten krem)
Lørdag spiste jeg to boller. (uten krem)
I går, altså på Fastelaven-søndag, spiste jeg ingen boller.
Det var nemlig tomt…
Ikke gadd jeg bake nye heller.
Faktisk var jeg nesten litt lei av boller…
Dessuten ble jeg påspandert chia-pudding av Frodithen i går..
(Kafébesøk var en av julegavene fra henne, og i går “Åpnet jeg pakken”.)
I dag kjente jeg at jeg ikke var lei av boller lenger…
Det hadde gått helt over.
I ettermiddag ble det derfor en ny runde med bollebakst…
Fastelavensbolle på en mandag er ikke så dumt det heller…
Bringebærsyltetøy sammen med krem ble veldig godt bollefyll!
Hvis jeg fortsetter slik, får jeg nok snart…
…bollekinn og bollemage!
boller er godt men jeg har ikke spist en eneste en ikke har jeg bakt heller ,men det er godt :=)så kos deg du så lenge du er trygg på att det ikke kommer en bollemage :=)
Ha-ha, bollemagen er i anmarsj, kjenner jeg!
Morsom bollehistorie
Takk!
Hihihi, for et herlig innlegg! Jaaa… kan nok bli noen bollekinn etterhvert! Men – uansett boller er godt! Og med krem er de enda bedre…. (eller med smør og gulost, for det bare eeeelsker jeg!)
Takk! Jeg synes boller med brunost er godt. Men jeg kjøper nesten aldri brunost…fordi det er så godt at jeg ender opp med å maule det!
Her kommer ingen boller inn døra
Blir for farlig og har bollemage allerede 