Bollebakst litt for lenge på forskudd…

 

Tirsdag bakte jeg ni, store boller.

I oppskrifta sto det “Sunnere boller”.

Det er viktig!

 

Jeg brukte spelt i stedet for hvete, og halverte sukkermengden.

Dessuten brukte jeg økologisk rårørsukker.

 

Litt Fastelaven-tjuvstart er lov.

Ferske boller er jo så godt!

Tirsdag spiste jeg derfor to boller. (uten krem).

Onsdag spiste jeg to boller.

(tint i stekeovnen – gode som nye – uten krem.)

Det samme gjentok seg på torsdag…

 

Fredag spiste jeg bolle med krem på jobb…

Da jeg kom hjem “tok jeg meg en bolle”.(uten krem)

Lørdag spiste jeg to boller. (uten krem)

 

I går, altså på Fastelaven-søndag, spiste jeg ingen boller.

Det var nemlig tomt…

 

Ikke gadd jeg bake nye heller.

Faktisk var jeg nesten litt lei av boller…

 

Dessuten ble jeg påspandert chia-pudding av Frodithen i går..

(Kafébesøk var en av julegavene fra henne, og i går “Åpnet jeg pakken”.)

 

I dag kjente jeg at jeg ikke var lei av boller lenger…

Det hadde gått helt over.

 

I ettermiddag ble det derfor en ny runde med bollebakst…

Fastelavensbolle på en mandag er ikke så dumt det heller…

 

Bringebærsyltetøy sammen med krem ble veldig godt bollefyll!

 

Hvis jeg fortsetter slik, får jeg nok snart…

 

 

bollekinn og bollemage!

 

 

7 kommentarer
    1. Hihihi, for et herlig innlegg! Jaaa… kan nok bli noen bollekinn etterhvert! Men – uansett boller er godt! Og med krem er de enda bedre…. (eller med smør og gulost, for det bare eeeelsker jeg!) 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg