Blogginga….en berikelse!

 

Ja, det synes jeg!

Noe av viktigste er at jeg har blitt kjent med mange trivelige folk!

Her har jeg tegnet mitt møte med “Evaswindow” og “Frodith”. Det var i august: Tror bestemt at jeg kommer til å treffe dem igjen!!  Det var for øvrig Frodith som gjorde Karidansen oppmerksom på at det var “noe” som het “Paint”!

Jeg har også blitt kjent med flere andre som jeg håper at jeg får anledning til å treffe i overskuelig framtid!

 

Da jeg begynte å blogge, i januar 2015, tenkte jeg ikke på at nye vennskap kunne bli en positiv “Bivirkning” av blogginga.

Jeg ville bare få utløp for SKRIVEKLØA  mi, jeg!

Dessuten var jeg litt skeptisk……for jeg så at det foregikk en del skittkasting………

…..både i enkelte innlegg…….. og i kommentarfeltene rundt omkring………da jeg prøvde å orientere meg i bloggverdenen!

Jeg liker en diskusjon……Det er spennende med uenighet, så lenge det ikke utarter til UFINHET!

Mange av dere er veldig inkluderende og flinke til å fremheve andre bloggere. Jeg har også skrevet innlegg om andre bloggere, men det er en stund siden sist.

Det er viktig å SE andre ….også. Den som bare er navlebeskuende, og opptatt av høye lesertall for egen del, kan bli nødt til å sjokkere mer og mer… for å holde interessen oppe.

Jeg liker være litt rampete i blant…..men de mest sensasjonelle skandale- innleggene , finner du nok ikke på bloggen min.

Jeg har få, mannlige bloggvenner.

Så har jeg også skrevet DETTE innlegget : Sjølerklært Mannfolkhater!

Det kan kanskje skremme noen og enhver fra å ta kontakt med Karidansen???

Blogging er nok mest en “Jente/Damegreie”, men heldigvis finnes det da noen menn som har tatt pennen fatt.

Jeg har tidligere skrevet om Dedicat.

En trivelig Bodøværing som skriver variert, og som kan være både alvorlig og humoristisk. Dessuten er han flink til å komme med små, hyggelige kommentarer til oss damene! Jeg synes at jeg har blitt litt kjent med både ham og Madammen hans via bloggen!

I det siste har jeg blitt kjent med en annen kar som jeg gjerne “Går på besøk” til. Jeg synes han har en variert blogg, og at han er dyktig til å skrive.

I tillegg er han en av de ytterst få, mannlige bloggerne i aldersgruppen 40-60 år som innimellom kommer med en kommentar til andres (Les : kvinners) innlegg

(Her uttaler jeg meg på et ytterst, tynt grunnlag, i og med at jeg har kontakt med så få mannlige bloggere!)

Han liker tilsynelatende å diskutere, og er ikke redd for å si meninga si!

Og ikke minst – han skriver om/ linker til, andres blogger. På den måten bidrar han til å skape et nettverk her inne.

Har du lyst til å hilse på ham? Kanskje kjenner du ham fra før?

Her er ett av de nyeste innleggene hans!  

TAKK HILDEHH…

Her har du faktisk mulighet til å hilse på TO bloggere i samme slengen!

 

 

 

 

20 kommentarer
    1. Hei!
      Jeg er enig med deg 🙂 Jeg begynte i mai 2015. Jeg prøvde meg som blogger en gang før, og endte med å slette den fordi selvtilliten ikke tilsa at jeg hadde noe å tilby. Men jeg hadde veldig lyst og prøvde igjen. Da traff jeg alle dere flotte som jeg har og følger nå, og er takknemlig for det.
      Mange er som meg, og sliter med litt forskjellig. Jeg kan kjenne meg igjen i mange av dere, og det er godt å kunne gi andre råd og oppmuntrende ord.
      Jeg forstår ikke alt her inne, og dette med å legge ut noe også “klikk HER” så ser du hva…. eg er ikke SÅ teknisk…. men jeg lærer litt etter litt 🙂
      Er glad jeg fikk komme inn til deg, Karidansen, og bli kjent med din blogg!!!! Og alle de andre 🙂 Det er en berikelse <3 Og jeg håper at jeg en dag kan være med på et treff 🙂 Det hadde vært så gøy 🙂

    2. etdiktomdagen: Ja, et treff får vi til etter hvert. Rent geografisk er det lkang avstand mellom meg og Eva, men vi fikk det til ved å møtes i Oslo. Jeg lærte meg det med linking av Frodith, men jeg er ikke så avansert at jeg har funnet ut det med HER….Har prøvd, men da forsvinner hele linken. frodith er veldig flink til å forklare, så vi har hatt lynkurs på bakrommet. Sånn “Trykk på det, og det og det”- kurs….hvis du skjønner! Jeg var heldig, og traff på mange av de jeg har mest kontakt med relativt raskt! Vi har alle noe å tilby, på hver vår måte. Det er tydelig at du er kunstnerisk anlagt på flere vis! Ellers er det mange ganger “nok” å dele en tanke eller to…..:)

    3. Hyggelig å ha et sted å skrible om alt og ingenting. Jeg har blogget i mange år nå, og det har gitt meg så mye. Jeg blåser i de lesertallene, men hygger meg veldig med de som kommer innom med en kommentar. Flott at du er her Kari. Blogg på!

    4. Det er så koselig med den tegningen 🙂 Jeg føler veldig det er OSS 🙂 Flink er du blitt på veldig kort tid 🙂 Jeg hadde heller ikke ant at bloggingen skulle få disse resultatene. En enorm lyst til å skrive, tegne, treffe nye folk 🙂 Ta bilder , dra på tur, kose meg 🙂 Takk for at jeg har møtt på dere 🙂 Klemmer <3

    5. Koselig å få nye “venner”. Jeg syns også blogginga er en berikelse…. dedicat “kjenner jeg”, og nå skal jeg inn på den andre bloggen du nevner 😉

    6. For meg har også blogging tilført mye positivt..det eneste negative for meg er at jeg får så vondt i nakken av å skrive…ellers hadde jeg nok blogga enda mer….:))
      Artig med Paint og du har virkelig fått dreisen på det….
      Titta innom han du linka til..kjenner ikke veldig til ham…kanskje jeg får begynne å følge bloggen hans jeg også :)) Veldig glad for å ha blitt kjent med deg på bloggen :)) Fin dag videre :))

    7. God dag unge dame 🙂 Og tusen takk for flotte ord.. gamlingen sitter jo her og rødmer 🙂 Men jeg er jo så enig med deg i det du sier. Jeg har jo ikke blogget så veldig lenge. Men hadde vel heller ikke noen tanker om at men skulle bli kjent med andre bloggere på denne måten. Det gjør det jo enda litt mer interessant. Men så får man jo litt dårlig samvittighet. Altså når man ikke har vært innom her på mange dager,, som nå med meg. Men nå skanner jeg gjennom noen innlegg.. så har jeg jo litt stoff med meg fra Osloturen i helga. Og du imponerer med Paint.. der henger jeg milevis etter.. men skitt au.. det går bra. Ha en fin søndag 🙂 Og takk for en herlig blogg

    8. det er hyggelig å blogge og joda her inne får mann mange gode venner,dei ufine hopper jeg galant over :)) selv har jeg blogget i mange år,hadde først en blogg et par år før jeg byttet til den jeg har i dag 🙂 så 6-7 år har jeg nok vært her 🙂 og på alle dei årene har jeg kun fått 1 ubehagelig komentar på et innlegg .

    9. Blogg er en berikelse og en tidstyv. Jeg lever sterkt med i det jeg leser, og får med meg mye nytt. Ikke minst å se de forskjellige ståsted og erfaringer.
      Det å blogge har så mange element som blir for omstendig å ramse opp.
      Akkurat nå er jeg der at dette tar fryktelig mye tid, så når jeg ikke gir det like mye tid føler jeg at jeg mister mye…..ikke greit dette :).
      Men jeg koser meg mye med dette……bruker det, leker med det…..der begynte jeg visst å ramse.
      Det er i alle fall en prosess.
      Jeg bruker nok liten tid til å finne nye, kanskje dumt……jeg har den gjengen jeg liksom har funnet og som jeg syns er en herlig “gjeng”.
      Jeg er nok ikke så opptatt av hvor mange lesere jeg har….og det er nok bra…for meg :). For de er ikke så mange. Men de jeg har setter jeg pris på.
      Mannevenner har jeg ikke (nesten) i lista mi….tror jeg….ha,ha, nesten morsom denne, derfor får den stå som en kommentar.
      Det som har forandret seg på den tida jeg har blogget er at nå kan jeg si “jeg blogger”, som om jeg sa “jeg jogger”. Det er slutt med de “hevete øyenbryns tid”.
      Og nå skal jeg slutte denne liringen av en kommentar.
      Ha en superfin søndagskveld :)))))).

    10. natheless: I like måte! Ja, blir vi for opphengt i lesertall, blir det slitsomt! Skrivegleden og kontakten med dere andre her inne, betyr absolutt mest! 😀

    11. frodith: Ja, jeg synes det ligner LITT i alle fall….og kontrollen på “skrive og tegneredskapen” har kommet seg siden jeg startet med paint! Ja, jeg er glad for at jeg har møtt på så mange trivelige folk her inne. Foreløpig er det bare deg og Eva jeg har hilst på ansikt til ansikt, men jeg er sikker på at det blir flere møter etter hvert! 😀

    12. annebe: Det er veldig gjensidig, Annebe. Du har en veldig koselig blogg, og etter hvert har jeg også blitt kjent med den litt “Rampete” sida di! 😉 Ja, jeg synes han har en fin blogg! 🙂

    13. dedicat: Takk for koselige ord! Noen ganger rekker man bare ikke….. Jeg har også vært på farten ei uke nå og er laaaaaangt på etterskudd. Det blir nok ikke til at jeg leser alle innleggene dere har skrevet mens jeg har vært borte, men skal titte litt bakover i dagene som kommer! 😀

    14. fruensvilje: Jeg opplever deg som en veldig positiv person som jevnt over har en veldig hyggelifg tone i alt du skriver. Det måtte nå være en som var skikkelig “Sur i magan” som kom med den kommentaren! 😛 😉 De ufine hopper vi galant over, som du sier! 😀

    15. BforB: Takk for det. Er ei uke siden du skrev denne kommentaren, men det er jo søndag nå også! Du har en veldig fin blogg, og du skriver virkelig godt også. Novellene dine er spesielt lesverdige! Godt at det er blitt færre hevede øyebryn! 😉

    16. frodith: Takk! 😀 Kommer nok noen innlegg etter hvert. Har skrevet litt mens jeg var borte, men hadde ikke nett-tilgang, så jeg må “føre inn” fra “kladden”!:D

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg