Bi litt…ikke så fort…(Ord fra “Lillasjel”…igjen!)

 

Jeg ba “Lillasjel” ta ned ord til meg her om dagen…

Hun har “tatt ned” til meg to ganger tidligere…

(Jeg har delt ordene i tidligere innlegg.)

…men nå følte jeg for å spørre henne om det var ok å “bestille time” igjen…

…dersom hun kjente at det ble rett for henne!

 

Egentlig bestilte jeg jo ikke time, for vi snakker ikke sammen.

Jeg får ordene fra henne i skriftlig form…

Det blir en form for “Reading” slik jeg ser det…

 

Reading…

…på “Lillasjel-vis!”

 

Anbefales for de som er åpne og undrende i forhold til en slik type veiledning.

Mariann er dyktig, og ligger lavt i pris!

(Innlegget er ikke sponset på noen måte!) 

 

“Lillasjel”..

 …eller Mariann som altså er det egentlige navnet hennes.

(Bildet har jeg stjålet fra henne!)

 

Her er et innlegg “Lillasjel” skrev på bloggen sin for et par dager siden:

Hjerte, smerte, kjærlighet og tull og vås

 

Mariann er aldeles herlig dame. Sprudlende og samtidig veldig intuitiv og sensitiv! Uhøytidelig og humoristisk. Bestemt og direkte kan hun også være! For en Karidans som meg, så er det veldig avslappende med sånne “Rett på sak” – damer. Da gjør det nemlig ikke så mye om JEG plumper litt ut i det og “ler høyt og ukontrollert på feil steder” heller!

 

Fra Arthur Findlay spiritual college i fjor høst.

(Bloggertrioen “Karidansen”, “Mors middag” og “Lillasjel”.)

 

Nedenfor har jeg kopiert ordene Mariann tok ned til meg. Jeg fortalte svært lite på forhånd, for jeg ønsket ikke å gi ledetråder som kunne forvirre eller påvirke, men dette stemmer godt!

Det er jo ganske personlig å dele slike ord…

…men det er ikke “privat”.

Dessuten utleverer jeg kun meg sjøl.

Om noen blir inspirert av dette og får lyst til å kontakte “Lillasjel” for å få SINE ord – så er det jo bare flott!

 

Læringskurven har vært bratt for deg de siste årene Men selv om det har vært tøft har du også likt det. Du ser nemlig nå at du selv kan være med å skape din egen hverdag. At du selv er herre over ditt eget liv. Du ser også at du har høstet nyttig lærdom av det du har erfart. Derfor innser du at du ikke ville vært det foruten heller. Selv om du jo også føler mye av det har vært totalt unødvendig.

Du er da ikke så treg å lære, ler du med en hjertelig latter. Jo mer du har lært, jo mer lærdom søker du. Det er som om det er en hel verden der ute du gjerne vil utforske. Du forstår at det må ta tid, men du har litt lett for å hoppe ut i det før tiden er inne. Det kan føre til at du da møter flere hindringer er det som egentlig er nødvendig. Gi deg tid før du tar neste steg. La det synke inn og la veien åpne seg av seg selv.

Det er som om du også nå står foran noe du ønsker å hoppe rett inn i.

La tiden jobbe for deg, det kan være at også nå skal noe annet på plass før tiden er inne. Det er ikke noe som må skje brennfort. Du kan gi deg tid til stoppesteder på reisen, holdeplasser der du kan roe ned litt.

Det må ikke være full fart og rundt om deg selv sving hele tiden. Bruk tid på mindfulness og pass på at du har fred inni deg Så snart du stresser rundt, mister du litt kontakten med din indre stemme. Da er det hjernen som tar over og den glemmer lett det nye du har lært. Den durer på som den bestandig har gjort.

Det kan også være mennesker du skal møte, som du springer forbi, hvis du har det for travelt. Så det å lære deg å roe deg ned inni deg, vil bli en viktig oppgave for deg.

Tenk over om du har små oaser der du kan finne fred.

Musikk, nei ikke til å danse etter nei, men for å roe ned systemet. Du vil heller danse, ja vi vet det, men det kan du gjøre når det passer.

Nå snakker vi rolig aktivitet. Skal du høre den indre stemmen, må det være rolig, ikke full fres.

Naturen kan du også bruke. Finn det et sted du kan sette deg ned, et sted der du ser utover, enten sjøen eller åsene Ikke noe sted der det er trangt, men der du kan se langt fram og la blikket ditt hvile.

Hadde du funnet roen, ville også lek med farger vært bra. Å male med pensler etter intuisjon Du har så mange sterke farger inni deg, så å leke med dem, vil gi deg inspirasjon og nye tanker Du er så klar for å gå videre Det er som om du allerede har forlatt startstreken før løpet er i gang Det er derfor viktig at du holder deg litt tilbake Du vil få mer lærdom, men det er ikke alt du ser tydelig Det kan etterhvert gå i en annen retning enn du tror, så vær obs på det. Ikke vær så sikker på at du har svarene klare. De kan være drivkraften til å få deg avsted, men det kan være både svinger og små stikkveier du skal innom. Bestem deg ikke så bastant på forhånd, men øv deg på å la deg lede av hjertet ditt Det kan være de små handlinger som å klappe noen på skuldra eller gi en blomst. Øv deg gjerne mer på å lese mennesker for du begynner å bli veldig god til det. Blomster – reading vil være fint for deg, som elsker farger.

Sitt ikke alene med tuen din med din lærdom. Gå ut og møt andre likesinnede. Søk nye fellesskap, nye arenaer der du kan få være deg selv Du er et så kreativt og flott et menneske og du har så mye å gi, så søk ut og del av din livsvisdom. Det var våre ord til deg.

For all del, tro ikke at du skal endre deg. Heller motsatt, være enda mer deg selv. Unnskylde deg ikke for hvordan du er, men fremelsk deg selv. Du er fargerik og vakker og når du er deg selv, og du er trygg, så stråler du.

Det er så vakkert å se at du stråler nå så mye mer enn før. Du holder på å bli ganske så stødig i det å være deg selv. Men du faller litt tilbake innimellom i gamle spor, der du tar på deg skyld og tenker at du må endre deg. Da skal du klappe deg selv på skulderen og si at du er god som du er. Gulle god er du og en inspirasjon er du også for mange rundt deg.

Bær ikke nag til det som har vært. Kast det over skulderen og tenk at det var pensum.

Nå venter nye skolebøker, et helt nytt pensum og det vil gi deg utfordringer og gleder.

Takk for at du er den du er, du vakre menneske på jorden.

Du er høyt elsket.

 

 

Mariann pleier også å “ta inn” en sang som passer den hun tar ned ord til. 

Jeg fikk:

“If you wanna love somebody” med Tom Odell. Jeg hadde faktisk ikke hørt den før, men jeg synes den er vakker og at framføringa hans er inderlig.

Skal man klare å elske noen oppriktig, og ganske så betingelsesløst, så må man være ganske trygg og sterk –  og glad i seg sjøl…

…tenker jeg.

Så – jeg tror at for min del handler dette mest om å leve et liv som er godt for meg, med alt det måtte føre med seg.

Vil du høre på sangen, finner du den her: 

https://www.youtube

 

 

 

Karidansen skuer framover og utover…

…prøver å få overblikk og oversikt…

 

Dette ble en “annerledes-selfie” – inspirert av Frodithen!

Det gjør ingen ting å være “apekatt “og gjøre litt sånn som andre, synes jeg…

..så lenge man tar sine egne bilder, eller forteller hvor man har hentet inspirasjonen fra! 

 

“STAY, FEEL LIVE BETTER” står det på plakaten ved siden av meg…

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg