Det vi ikke snakker for høyt om….

 

Det er mye som er skambelagt.

 

Litt skamløse kan vi vel alle være en gang i blant,

men det tjener ikke til så mye

å gå rundt og skamme seg for alt mulig

i det vide og brede heller?

 

Det ØKER jo ikke direkte livskvaliteten!

 

 

Vi kvinner bør kanskje skamme oss over at vi kan “Ha lyst”??

Ja, for noe av det vi er utstyrt med “Der nede” begynner jo med “Skam”.

Når man er enslig –  og ikke er av typen som har lyst til å “legge seg til” med hvem som helst…

…ja da må man “Finne på moroa sjøl”.

 

Da jeg var på det første “Female Mastery” – kurset i vinter, kom jeg i prat med ei dame om akkurat dette.

Hun fortalte at hun hadde gått til anskaffelse av en vibrator…

… og den var bare helt herlig!

 

 

Jeg tenkte litt over saken…

Så gikk jeg inn på sidene til “Kondomeriet”, og gikk gjennom “Blott til lyst” – utvalget.

 

Jeg kikket flere ganger,for å kjøpe “slikt” det er jo litt…

…”flaut”.

 

“Halvgammel, desperat kvinne i nød”, liksom!

 

Etter å ha forsikret meg om at varen kom i “Klimanøytral pakke”, slik at ikke butikkpersonalet på Coopen på Ilseng fikk noe å glise av…

…slo jeg til!!

 

Da jeg hadde fått pakka i hus, skjedde det forresten noe litt komisk :

Jeg kastet nemlig esken rett i ovnen da jeg hadde pakket ut herligheta. Da jeg studerte bruksanvisningen, fant jeg ut at det fulgte med en “lader”.

Hvor i huleste hadde den blitt av???

 I ren desperasjon tittet jeg inn i ovnen, men der var det sjølsagt bare aske igjen. Ut fra bildene fant jeg imidlertid ut at det var samme lader som til mobilen min, så det hadde nå blitt ei råd! 

Det hører med til historien at jeg fant laderen til slutt, så jeg hadde heldigvis ikke brent den opp allerede før jeg fikk tatt “Jomfruturen” med vidunderet!

 

Husker du “Prince -reklamen” på 70 tallet? Datidens kjendiser var avbildet på baksida av ukebladene med en sigarett i hånda!

 

Bilderesultat for Reklame for prince sigaretter

En ung Roald Øyen med DET sjarmør-gliset!

 

Hadde jeg vært STEINTØFF nå, så hadde jeg tatt bilde av meg med “Leketøyet” mitt inntil kinnet, og laget “snakkeboble” med :

 

Nå benytter også JEG “Womanizer”.

 

 

SÅ tøff er jeg ikke, kjenner jeg!!

 

Men et bilde skal du nå få lell!


Synes den rosa tingesten passet så fint sammen med de nye gullsandalene mine.

Litt glassperledekor måtte den jo også få, samt rosa “Vintage” – redigering!
 

Hvordan den funker?

Joda, du trenger ikke å være noe Teknisk Geni for å bruke den, for å si det sånn! Helt ærlig så har jeg aldri opplevd så intense orgasmer. Tingesten har en søt liten durelyd og kan stilles inn på flere styrker. Som med alt annet nytt, så kreves det jo at man øver og eksperimenterer litt.

Hudkontakt og nærhet blir det lite av, men altså  :

Rent teknisk så funker det j….. bra!

 

Jeg tenker at man ikke behøver å være enslig for å ha glede av en slik…

Er begge, eller alle, (jeg har ikke sansen for gruppesex, men hver sin lyst!) de involverte litt lekne av seg, så tror jeg man kan ha mye moro og glede av å ha den med i leken .

“Til felles hygge og nytte” heter det vel?

 

Den dagen jeg legger ned “Vandringsstaven” (Litt farlig å bruke ordet “stav” i en slik sammenheng kanskje?) får etterkommerne litt av hvert å rydde opp i!!!

 

Om noen for et par år siden (da jeg begynte å blogge)

hadde sagt til meg at jeg skulle skrive et innlegg som dette på bloggen min, så hadde jeg sagt :

“Aldri i væla!”

Så…

… jeg har visst forandret meg.

 

Om det er til det bedre vet jeg ikke.

Men JEG har det i alle fall bedre, for jeg har kvittet meg med EN DEL av “skamma” – både med og uten “Womanizer”!

 

(Nei, innlegget er ikke sponset,

men det synes jeg absolutt at det BURDE ha vært!)

 

 

 

 

 

17 kommentarer
  1. Ja du er ikke beskjeden du..Herlig!! hhihih..Ja det er som regel noe man ikke snakker om..men som plutselig dukker opp i mange hjem…:-) Er det nå jeg skal avslutte med; Kos deg! hihihih..

  2. i dag leste jeg en ting i avisa som snakket om en video spill som har blitt bort fra “steam” (video spill butikk) bare fordi har hatt for mye seksuelle scener som har ikke blitt sensurert. og hva er poenget og hva jeg og utgiveren av det spillet har lyst til å fortelle. i samme tid vi har så mye brutale ting rundt seg selv og vi aksepterer det som normale ting, men menneskelig seksualitet er fortsatt et skam og vi trenger å skame seg selv ford vi har bare litt lyst til å nyte. heldigvis det virker at yngre generasjoner ser litt mer åpen og i større grad aksepterer seksualitet som en normal ting. så Kari jeg absolutt ser ikke noen grunn hvorfor du eller hvem som helst annen kvine (alder spiller ingen rolle) eller mann bør ikke leke med sin kropp og nyter i sin seksualitet 😉

  3. Passa perfekt til skoa ja.. men du skal vel ikke ha den med i selskap…hehe…:)) Ja hadde man vært mer åpen om ting hadde det vært enklere å snakke om..du har jo en bra vinkling på temaet her … God helg <3

  4. milan: Takk! Helt enig! Vold liker jeg ikke – uansett sammenheng. Skal det være litt “Heavy” i senga, så må partene være samstemte og kjenne til hverandres grenser! Spekulativ grovporno har jeg lite sans for!

  5. annebe: Takk! Nei, den blir definitivt ikke en del av selskapsantrekket! Synes bare den er litt feminin og søt – og det er jo skoene også! Jeg var litt dristig her, men jeg liker å være litt rampete innimellom! 😉

  6. Herlige deg 🙂 🙂 :-). Danskene bruker ordet: FRYDBERGET, om skambeinet.
   Det er en fryd bare det.

  7. Nydelig fortalt og som du sier, leketøy er ikke bare for enslige. Jeg husker da jeg første gang kom hjem med en vibrator til kona, så ble det flau latter og rødming fra begge. Men da hun hadde testet den ut, var vi bare fornøyde begge to. Nå er det Womanizer som gjelder, når det kommer til vibrator. Leketøy av ulike slag er flott for single og par og begge kjønn, og jeg tror det har vært en fin greie for mange av oss som er godt over ungdommen, når det kommer til å gi ekstra krydder til kosen.

   1. Nei, slike leketøy er slett ikke bare for enslige. Det er kjedelig om det blir “same procedure” i sexlivet i alle år. Variasjon er viktig for å opprettholde spenning og lyst. Om fysikken ikke lenger er helt på topp, så kan disse leketøyene også være gode hjelpemidler.

    1. Helt enig, og når man i moden alder også kanskje er tryggere på sin seksualitet, så kan leketøy og å prøve nye ting bli deilig krydder i sexlivet. Vi blir jo aldri for gamle til å leke 😊.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg