“Maten skal se sexy ut på tallerkenen!”

 

Det var visst en gourmetkokk som hadde uttalt det.

Hun som hjalp meg med å “dandere maten” da Minstemann ble konfirmert, fortalte meg det.

Den dama bidro i høyeste grad til at forretten vi brukte i konfirmasjonen så skikkelig sexy ut…………

 

Jeg har dessverre ikke noe bilde av den retten…….

……..men i dag har jeg LEKT at jeg har vært på restaurant!

 

Forretten hoppet jeg elegant over………

 


….men hoveretten ble slik…….

 

Her har vi ovnsbakt ørret, krydret med salt og pepper.

I tillegg hadde jeg på en dæsj sitronsaft, og en smørklatt på toppen, før jeg stekte den ved 200 grader i ca 12 minutter.

Tilbehør er stekte Amadine – poteter og wokblanding –  krydret med havsalt, pepper, rosmarin og oregano.

En dæsj rømme, en dæsj rognebærgele og litt pesto satte en ekstra spiss på det hele!

Så fant jeg noen friske krydderurter fra pottene som jeg har ute på trappa her!

Dessert må man også ha…….

……..når man LEKER at man er på restaurant!!


(Ser at jeg skulle ha brukt en hvit skål, og at maten ikke kommer så godt fram på noen av bildene, men gjort er gjort……..

…..og spist er spist!)


Her har vi :

1/2 appelsin

1 kiwi

2 ss gresk yoghurt med vanilje

1 stilk rips (fra fryseren)

Litt akasiehonning

Litt hakkede valnøtter

To ristede mandler

……og to dråper ferdig sjokoladesaus………..

 

Jeg hadde på en stilk fra en av krydderurtene mine også.

Er usikker på hvilken det er , men det smakte nesten  lakris……..

 

Om maten ble sexy………

……….det skal jeg ikke uttale meg om….

………. men det smakte helt nydelig!!

Dessuten kostet hele herligheten ett sted mellom 40 og 50 kr.

 

Da jeg nylig var i Trondheim, gikk dattera og jeg på fin restaurant. Vi spiste fiskesuppe og dessert. For dette betalte jeg over 600 kr…….

Godt var det……

…….og maten så nok sexy ut også……

…….ingen tvil om det……

……men ornt’li mætte, DET vart vi itte!

 


Dette er desserten som dattera mi bestilte da vi var på den fine restauranten……

Bære littegranna – omtrent slik midt på tallikken………

 

 

 

16 kommentarer

Siste innlegg