Go’ mat tå gøtt ørkje……

 

Skar’n få tel go’ mat………

…..så lyt’n ha gøtt ørkje……!!

 

I dag har je laga æljgryte. 

Det er bra å få litt varjasjon i frå julematen.

Je broner kjøttet i mei’rismør (NB : ITTE mellangsj!!)

Je har på ‘økkologisk havsalt og grovkverne’ pepper.

Så broner je løk som je har ti.

Så telsætt je creme fraiche, litt grønnsakbuljong, no’n knuste enerbær og non skiver me’ bronost (G-fæmogtrædve)

Når dætta får sti’i og go’gjort seg ei stønn…….

…..DA blir det gøtt!!!

 


Attåt æljgryta har je sallat, selskapsærter, kokt pottet og rørt tyttebær i i frå Ælv’rom………

 

Det er a’ mor (85) som har plokke tyttebær åt meg.

Je rører bæra me’ litt økkologisk rårørsokker.

Når je bruker detta sokkeret, så treng je itte å bruke så MYE,………

……..for det er søtere hell vanlig sokker!

 Mmmmmmmmm………..!!

 

 

16 kommentarer

Siste innlegg