Menn ingen adgang??…….Om å la Frykten styre……

Jeg har tatt en del kurs innenfor det som gjerne blir kalt ” Alternative behandlingsformer”. Deriblant ulike kurs innenfor massasje. Jeg har innredet et rom i huset mitt til dette formålet. Jeg har også opprettet en side på Facebook vedrørende denne virksomheten. Av og til legger jeg ut en annonse.

I den siste annonsen jeg la ut skrev jeg, blant annet :

 

 – Massasjen er forholdsvis skånsom og mest egnet for kvinner.


Jeg har erfart at menn gjerne ønsker litt dypere og hardere massasje. Om en kvinne med vonde muskler kan ynke seg, og be meg være enda mer skånsom, kan en mann som får samme behandling si :

 

– Du kan gjerne ta i litt mer!

 

Massasje kan slite en del på hendene og armene til den som utfører den. Det hjelper mye at man lærer seg teknikker for at belastningen skal bli så liten som mulig. Uansett er det mange som opplever at det blir for tøft over tid.

For meg er massasjen en bijobb eller attåtnæring. Jeg liker veldig godt å holde på med det! Skulle jeg hatt det som hovedjobb, tror jeg at mye av gleden ved å gjøre det ville forsvinne. Da ville det fort oppleves som slitsomt og rutinepreget , og det ville kundene merke.

 

Jeg har fått henvendelser fra menn som har spurt meg direkte om det er slik at jeg ikke tar i mot menn i det hele tatt?  Da har jeg et lite dilemma………

 

For det er nemlig ikke bare på grunn av frykt for slitasje at jeg er tilbakeholden med å ta i mot menn…..

 

Jeg kjenner flere som holder på med alternative behandlingsformer. De aller fleste har en eller annen gang opplevd ubehagelige ting i forhold til mannlige kunder. Det har stort sett dreid seg om mindre alvorlige episoder. For eksempel at en mannlig massasjekunde har begynt å stryke massøren på lårene mens hun har stått og massert ham. 

 

Da har man ikke skjønt hvor grensene går……

 

Jeg har også opplevd ubehagelige ting. Det har absolutt ikke dreid seg om ting som har gjort meg veldig skremt. Det har bare vært ubehagelig og svært irriterende……

Så har jeg (i alle fall pr i dag) valgt å gjøre det slik at jeg kun tar i mot menn jeg kjenner eller menn som kommer via bekjente.

 

Det er synd at det skal være slik. At noen ytterst få menn ikke er i stand til å oppføre seg, og tror det er fritt fram for å ta seg friheter.

Det er synd for de av oss som ønsker å ta i mot kunder til massasje eller annen behandling.

Det er også synd for alle de mennene som har behov for massasje, avslapning og velvære…… og kun kommer for å få det……..

…. ikke noe som helst annet……

 

Jeg har opplevd at menn har kommet hit og tydelig vist at de er litt engstelige. Hele kroppsspråket har avslørt dem. Litt forknytte og hektiske – eller veldig alvorlige og tause.

 Kanskje er det kona eller kjæresten som har gitt dem en massasjetime i gave.

 

Og så lurer de på hvem denne dama som skal massere dem egentlig er? Kanskje hun viser seg å være litt skummel?

 

De er ytterst sårbare i denne situasjonen………

 

Da er det godt å se at den engstelige, litt stressede fyren som kom på døra, virker adskillig mer avslappet når han går ut igjen……

 

Så trist det er at menn og kvinner skal gå rundt og kjenne på så mye frykt overfor hverandre…

 

Av ulike årsaker……..

 

Beklager…….. her er det adgang forbudt for menn……?

3 kommentarer
    1. Det er imponerende at en kvinne på over 50 år har en så fin blogg som deg. Du burde være stolt; det er slett ikke alle voksne mennesker som klarer å sette seg inn i dagens teknologi. Jeg heier på deg!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg