På “Date” med “Dedicat”

 

Dedicat var en av de første bloggerne jeg ble kjent med etter at jeg begynte å blogge i januar 2015! Vi startet opp nesten samtidig.

Jeg la litt ekstra merke til ham, for det er ikke akkurat slik at det “kryr” av mannlige bloggere i “Godt voksen alder”…

 

Dedicat brenner for å holde liv i lokalsamfunnet. Han skriver gjerne et dikt i ny og ne og synger i kor. Dette er en kar som slett ikke er skvetten for å prøve seg på ting han aldri har gjort før!

Det er alltid koselig å få en kommentar fra ham. Det er tydelig at han leser innleggene ordentlig og reflekterer litt rundt dem de gangene han kommenterer. Jeg har ikke mange mannlige bloggvenner, men de ytterst få jeg har setter jeg stor pris på! 

 

På onsdag oppdaget jeg at Dedicat og Madammen hans trolig befant seg i Oslo. Jeg sendte derfor sporenstreks ei melding på “Messenger” og spurte om vi kunne treffes?

Jeg har hilst på Dedicat før; i forbindelse med blogger – treffet vi hadde i Oslo i juni. Den gangen var vi imidlertid såpass mange at det ikke ble tid til å prate så mye med hver enkelt.

Jeg hadde lyst til å hilse på Madammen også, for hun virker jo som ei veldig trivelig “Madame”!

Men…de hadde tett program, så hun måtte ha ei lita hvilepause mellom slaga.

 

Dedicat og jeg møttes ved “Tiger’n”, akkurat som da vi hadde bloggertreff i juni!

En av kafeene inne på Oslo S. ble neste stopp!

 

Sjølsagt måtte bloggertreffet dokumenteres i form av “selfies”! Sånn ER det bare!

 

Vi fant fort ut av vi hadde likt syn på det med høy musikk rett over hodet når man skal prøve å føre en samtale. Heldigvis ble det flere ledige plasser etter hvert, så det gikk an å føre en samtale uten nærmest å måtte rope!

 

Dedicat er en lun og humoristisk kar som det er veldig lett å kommunisere med!

Rett fra levra, med et lurt glimt i øyet…(Nordlænning som han er!)

Samtidig skal man ikke akkurat være noen STOR menneskekjenner for å skjønne at dette er en varmhjertet kar “Med hjartet på rette staden”!.

Vi var innom mange tema i løpet av et par timer…

…for å si det slik…

Blant annet snakket vi bittelitt om dette med forhold og å bli kjent. Jeg har jo delt en del innlegg vedrørende mine erfaringer med å være på “Datingsider”. Den slags eksisterte jo ikke da vi var unge.

Dedicat var en ivrig brevskriver i ungdommen!

Dette fikk jo Madammen nyte godt av; ikke minst i den perioden da han var langt til sjøs. De to ungdommene hadde ikke muligheten til å treffes særlig ofte, og opprettholdt derfor kontakten via det skrevne ord.

Karidansen synes jo slikt er TOPPEN av romantikk! Jeg vet at mine foreldre også brevvekslet da de var pur unge og i “Bli kjent fasen”!

 

Dette var første gang jeg var HELT alene på blogger – treff med en mann…

…men det var altså ikke skummelt i det hele tatt!

 

Nå er det gjerne slik at bloggere er veldig “Lik seg” i virkeligheten…

…altså slik som de framstår på bloggen…

 

Personligheten skinner i gjennom…

 

Slik er det også med Dedicat!

 

Rett og slett en trivelig kar!

 

 

Har du lyst til å stikke innom bloggen til Dedicat, så kan du trykke på lenken under her!

 

Moralen forsvant.

 

 

 

 

 

 

 

30 kommentarer

Siste innlegg